找几首好听的英文歌,积极向上的,有点节奏感

☆冰_蝴蝶★
甄琴紫
我推荐我喜欢的
1.I can do better ——Avril
2.what I've done——林肯公园
3.I don't give——Avril
4.she——上帝是女孩的那位歌手唱的

希望可以帮到你
莫子续
Katy Perry的歌应该蛮符合的,你可以听听!

Darin - Peerless[励志的.]
Elin lanto - I can do it watch me now[励志,很好听!]
Zac Brown Band - Chicken Fried

Katy Perry - hot n cold[MV很有趣!]
Katy Perry - If we never meet again
Katy Perry - california gurls

Lenka - The show
Lenka - we will not grow old

Taylor Swift - You belong with me
Taylor Swift - Jump and fall
Taylor Swift - The other side of the door

Lady Gaga - paparazzi
Lady Gaga - There's nothing I can say
jwqzz
Could This Be Love
just one last dance
joel turner - these kids
she-groove coverage
冯曦妤 - A Little Love
Lenka-The Show
love is color blind
Uptown Girl-西域男孩
Stand By Me-LemonIce
vip·落痕℡
Bleedling love
Baby