帮忙翻译!很急!!但不要翻译软件的翻译。

第一个:春天来了,雪融化了,白天变长了,树开始变绿了。我们可以和朋友踢足球,放风筝,跑步,骑自行车郊游等。那是很快乐的事情。我爱春天。春天是最美丽的季节。第二个:我是李明... 第一个:春天来了,雪融化了,白天变长了,树开始变绿了。我们可以和朋友踢足球,放风筝,跑步,骑自行车郊游等。那是很快乐的事情。我爱春天。春天是最美丽的季节。
第二个:我是李明。我有很多爱好,但最喜欢听音乐,听音乐是有趣的事情。我有一个朋友,她非常喜欢锻炼身体,她跑的很快,没有人比她厉害。我们都很喜欢她。你有什么爱好吗?把它们说给我们听吧!
田至甫
1.Spring has come,snow melting,day becoming longer and trees starting to turn green.We can play football,fly kites,go jogging,go hiking by bike and so on with friends together.That is full of fun.I love spring.Spring is the most beatiful season.
2.I am LiMing.I have a lot of hobbies,and I like listening to music most which is full of fun.I have a friend,and she likes exercising very much.She runs very fast,and none runs faster than her.We all like her very much.Do you have any hobby?Tell us about them if so.