英语翻译---大家帮帮忙---

Thescopeofprotectionwasredefinedinthe1991Actandspecifiessevenactsofexploitationinresp... The scope of protection was redefined in the 1991 Act and specifies seven acts
of exploitation in respect to the propagating material that require the breeders’
authorization: (i) production or reproduction (multiplication), (ii) conditioning for
the purpose of propagation, (iii) offering for sale, (iv) selling or other marketing, (v)
exporting, (vi) importing, (vii) stocking for any of these purposes. These acts also
relate to harvested material (whole plants and parts thereof) provided the material was obtained through unauthorized use of propagated material and when the breeder
has had no reasonable opportunity to exercise his/her rights in relation to the
propagating material. Furthermore, the 1991 Act extends rights to four subject
matters: (i) the protected variety itself, (ii) varieties which are not clearly
distinguishable from the protected variety, (iii) varieties which are essentially
derived from the protected variety and (iv) varieties whose production requires the
repeated use of the protected variety.
I_am_Puritan
<1991年法案>重新规定了保护范围并针对需获得养殖者授权的繁殖材料的七个开发法案作了详细规定:1.生产及再生产(倍增生产)2.对繁殖目的做了条件限制 3.出售 4.贩卖或其他销售 5.出口 6.进口 7.进行以上目的仓储.如果材料获得没有经过授权以及养殖者没有契机行使对材料的权利,这些法案就将对收获的材料(全部及部分)进行限制.而且,<1991年法案>扩大了范围,对4类材料也适用:1. 受保护的种类 2.与受保护种类区分性不大的品种 3.从受保护种类衍生出来的品种 4.生产需重复利用受保护种类的品种
奉工0g5760
保障范围是在1991年的法案重新定义,并指定7行为
剥削方面的宣传材料,要求培育者
授权:(一)生产或复制(繁殖),(二)为空调
对繁殖的目的,(三)提供销售,(四)销售或其他营销,(五)
出口,(六)进口,(七)为上述目的的任何放养。这些行为也
涉及到收获的材料(全厂和零件)提供的材料,获得通过未经授权的使用和宣传材料时,饲养员
有没有合理机会行使他/她有关的权利
繁殖材料。此外,1991年的法令扩大到4个主体的权利
事项:(一)受保护品种本身,(二)品种是没有清楚
有别于保护品种,(三)品种,基本上
来自受保护品种及(四)品种的生产要求
重复使用受保护品种。
王无地
护范围被定义在1991年的行为和指定七
开发方面的宣传资料,需要饲养者'
授权:(1)的生产和再生产(乘),(2)用于调节
目的的传播,(3)供销售(4)销售或市场、(五)。
出口,(vi),(7)进口国为此用途。这些行为
与收获的资料(整个植物及零部件)提供了资料
impkd
在1991年法案中重新规定了保护范围并制定了需获得养殖者授权的繁殖材料的七个开发法案:
1.生产及再生产(倍增生产)2.对繁殖目的做了条件限制 3.出售标价 4.贩卖或其他销售 5.出口 6.进口 7.进行以上目的仓储.如果材料获得没有经过授权以及养殖者没有契机行使对材料的权利,这些法案就将对收获的材料(全部及部分)进行限制.另外,1991年法案对4类问题也扩大了权利范围:1. 受保护的种类 2.与受保护种类区分性不大的品种 3.从受保护种类衍生出来的品种 4.生产需重复利用受保护种类的品种