give的英语

Lucky皙

give作为动词的意思有:给,赠与,送给,捐助,举办,付款,允许;作为名词的意思有:伸展性,灵活性

含give的例句:

1、I'll give you a ring tomorrow.我明天给你打电话。

2、Could you give me back my pen?把钢笔还给我好吗

3、Give us the newspaper, will you?把报纸给我好吗?

4、Can you give us a progress report?你可以给我们提供进度报告吗?

5、Let me give you a piece of advice.让我给你一个忠告。

6、He didn't give his name, but the voice was unmistakable.他没有给出其名,但其声错不了。

7、We will give this value in the exam in case you forget it then.在考试中我们会给出这个值,以防你们到时候忘记。

8、Give me one good  reason why I should help you.我为什么帮助你,给我一个充分的理由。