高分求高手翻译!

InthefuturethereisnosuchthingasbeinganAmericanmanager.Evensomeonewhospendsanentireman... In the future there is no such thing as being an American manager. Even someone who spends an entire management career in Kansas City is in international management. He or she will be compete with foreign firms, buy from foreign firms, sell to foreign firms, or acquire financing from foreign banks.

The globalization of the world’s capital markets that has occurred in the past 10 years will be replicated right across the economy in the next decade. An international perspective has become central to management. Without it managers are operating in ignorance and cannot understand what is happening to them and their firms.

Partly because of globalization and partly because of demography, the work forces of the next century are going to be very different from those of the last century. Most firms will be employing more foreign nationals. More likely than not, you and your boss will not be of the same nationality. Demography and changing social mores mean that white males will become a smaller fraction of the work force as women and minorities grow in importance. All of these factors will require changes in the traditional methods of managing the work force.
cbakglycbakgly
未来,就连成为一个美国经理人这种事都不会有了。一个从事管理的人的职业生涯即使都花在堪萨斯市,他也处于国际管理中。
他(她)会和外国公司竞争,从外国公司收购,出售给外国公司,或申请外国银行的融资。

在过去10年中产生的世界资本市场全球化,一定会在下个10年中复制到经济各领域。一个全球化的视野已经成为了管理的重中之重。
没有它,经理人就会无知的管理,并且不能理解将要发生在他们和公司身上的改变。

部分由于全球化,部分由于人口变化,下个世纪和上个世纪的劳动力差异会非常显著。大部分公司会雇佣更多外国籍人。
更可能的情况是,你和你的老板不是一国人。人口变化和变化的社会更意味着男性白人会成为劳动力中的一小块;因为女人和少数民族也逐渐成为重要的组成。

所有这些因素都在迫使着传统的劳动力管理和方法的改变。
华诗杉0d
在未来,没有一件事情是一个美国的经理。甚至有人花一整个管理生涯在堪萨斯城在国际化的管理。他或她将与外国公司的竞争,从外国公司出售给外国公司,或向外国银行获得资金。

在全球化的世界资本市场已出现在过去10年里将会复制整个经济在未来十年。国际视野已经成为管理。没有it经理在无知,不能明白发生了什么,他们与他们的公司。

部分的原因是由于全球化,部分的原因是由于人口统计学,在下个世纪的力量会非常不同于上个世纪的人。大多数公司都使用更多的外籍人士。更可能比你喜不喜欢,你和你的老板是不会的。人口统计学和变化的社会习俗意味着白人男性将成为一个小部份的劳动力为妇女和少数变得越来越重要。所有这些因素将需要改变传统方法的管理工作。
垨·嚤兲囵
到百度找字体转换器,也就是英译汉,输入,按英译汉就可以了
spainroyalmadr
未来有没有作为一个美国经理这样的事。甚至有人花一谁在堪萨斯城的整个职业生涯管理是国际管理。他或她将与外国公司竞争,外国公司购买,出售给外国公司,或收购外国银行融资。世界资本市场的全球化在过去10年发生的权利将被复制整个经济在未来10年。国际视野,已成为一个中央管理。没有它的经营管理者在无知和不明白什么是发生在他们和他们的公司。部分原因是由于全球化和部分人口学,下个世纪的工作力量将是非常从上个世纪的不同。大多数企业将雇用更多的外国公民。更有可能比没有,你和你的老板会不会是同一国籍。人口和不断变化的社会习俗意味着白人男性将成为妇女和少数族裔工作人口比例较小的成长的重要性。所有这些因素都将需要在部队管理工作的传统方法的改变。
zqygdn
都是网上翻译的 好假