作文帮忙翻译成英语 谢谢了

1,央视春晚是每年除夕的重头节目。2,由于很多人想在除夕夜看其他的节目,央视工作人员正在想尽办法,使今年的庆典更加吸引人。3,亮点有:王菲复出,小虎队再聚首(Little... 1,央视春晚是每年除夕的重头节目。
2,由于很多人想在除夕夜看其他的节目,央视工作人员正在想尽办法,使今年的庆典更加吸引人。
3,亮点有:王菲复出,小虎队再聚首(Little Tiger's reunion),赵本山下病床上春晚以及刘谦的魔法时刻等。

尽量达到80个词,像朋友介绍的。
谢谢喔。
雪的紫家
1, CCTV Spring Festival Evening is an important first annualNewYear\u0026#39;s Eve show.
2, since many people want to see other New Year\u0026#39;s Eve program, CCTV staff are trying every means to make this year\u0026#39;s celebration even more attractive.
3, highlights include: Faye Wong back, the Little Tigers back together again (Little Tiger\u0026#39;s reunion), Zhao Benshan CCTV Spring Festival Evening under the bed, and Liu Qian\u0026#39;s magic moment so.