英语高手进来下~·

AmIstaunch·DoIcounttobeoutofstamiadifferredfromotherguy`I`mnotclearI`vebeenactuallyin... Am I staunch ·Do I count to be out of stamia differred from other guy`I`m not clear I`ve been actually in desperation`
sometimes going out sometimes soccer playing ,latter is better` so what?

Feelings come that I`m more and more fragile `of course ,caused by boredom ·nothing ?

my haiting evil is out of sorrow againest my will
where is the banners dancing in the wind ? on earth or on hell added who cares··
my rage is burning in`
offer strenth to so called broken soul with being lone
I wonder Why we name it as destiny ·for the fighting in the dark ridiculous·
why not take the arrow of revenge just to find to diet!
········
OK stop ·admittedly I`m bored `
in fact I don`t know what I`m writing``
what I want to say is

この小镇が嫌い``くだらない
まったく、俺は一体何を考えてんだ··
这是我同学·一篇日志 我英语不好(额·还有日文·) 帮忙翻译一下!!拜托了!!
先声明 别用那什么在线翻译!!我试过 翻得乱七八糟·
就这样
分不少了!!!!
撒优乐2R
我坚强吗?我能指望自己走出困惑变得与他人不同吗?我不清楚原来我一直在绝望中沉沦。
有时侯出去踢踢足球,有时,想想过去之后会变得更美好,可那又怎样呢?

感情的突如其来使我越来越多脆弱,当然这只是由无聊引起的,没有其他含义

我的罪恶感瓦解了我的意志。
哪儿的旗帜在风中跳舞?谁在乎在人间或在地狱里呢?· ·
我的愤怒在燃烧
给予力量只因为所谓破碎的灵魂是孤独的
我不知道为什么我们命名这为命运,为了这可笑的黑暗中的摸索, 为什么不采取报复的箭矢苟且偷生而活!
行了,停下吧,我承认我倦怠了
事实上我在困惑自己所写的事,所想说的话

我开始憎恨这个愚蠢的小镇
不晓得我在想什么

还有什么问题吗?QQ联系
Lionleolan
分太少··不想翻译。送你最后的那几句
好了,,我累了,
实际上我自己都不知道我在写什么和说什么
百度网友40fe342
虽然我不差,但是我经常感到绝望
我感觉越来越脆弱
我讨厌的邪恶的悲伤违背我的意志
哪里是在风中跳舞的旗帜?死活又与谁有关…
我的愤怒在燃烧
我破碎的心灵是孤独的
我不知道为什么把它当做为命运的战斗,在黑暗的荒谬中。。
为什么不把箭的报复,只是为了找到节食(???不懂)
········
好了,我累了,
实际上我自己都不知道我在写什么和说什么