电脑开机蓝屏

开机后进入windows的界面,就是蓝屏的,然后跳出一大堆英语,我看不懂,求解什么意思:cheakingfilesystemonF:Thetypeofthefilesys... 开机后进入windows的界面,就是蓝屏的,然后跳出一大堆英语,我看不懂,求解什么意思:
cheaking file system on F:
The type of the file sysstom is FAT32.

One of your disks needs to be cheaked for consistency. You may caned the dick cheak, but it is strongly recommended that you continue.
windows will now cheak the disk 等等
Voume Serial Nmber is 1370-1B03
Windows is verifying files and folders...
Windows replaced bad dusters in file \ Drive Informatim \ wkNtFsLdf.dat of name (null)
File and folder verification is complate.
wind is verifiying free space
然后就一直等啊等,等了15分钟还没有好,然后就常按关机掉了。
问一下高手,这什么意思?
中关村在线
中关村在线(zol.com.cn)域名于1999年3月完成注册并开始运营,是影响力覆盖广泛的中文科技门户,是大中华区商业价值受到认可和信赖的IT专业门户网站。

电脑蓝屏怎么办

孤独公了歌

琴歌坊

鲜活还柔润的雪花L

长上天妖1D