推荐点好听的英文歌 要抒情型的听着很舒缓很舒服的 最好是女的唱的

多推荐几首呀... 多推荐 几首 呀 展开
播让录8
Love To Be Loved By You---Mark Terenzi
Lost Without You---Delta Goodrem
It's Not Goodbye---Laura Pausini
I need love---Laura Pausini
When There Was Me and You---Vanessa Hudgens
Gomenasai---TATU
If You're Not The One---Daniel Bedingfield
every breath i take---soren bregendal
just so you know---jesse mccartney
why does it rain---Darin Zanyar
One True Flame---Darin Zanyar
sail the ocean---Darin Zanyar
everything but the girl---Darin Zanyar
about memories--billy gilman
tell me one more time---gareth gates
Say It Isn`t So---gareth gates
don't wanna lose you---c21
you just wait and see---c21
love will never lei---c21
i should have told you before---c21
Her Song---c21
When Your Love Is Too Far---c21
When I Look In Your Eyes---c21
a little love---冯曦妤
学会___淡然
heartbeats-Amy Diamond
a little love-冯曦舒
真的好好…………听着很有感觉………有种很清凉、舒缓但又带着欢快的意境………………让你甘愿单曲循环……………………
当然、下面这些我也很喜欢………因为英语歌听的不是很多、所以无奈只给能你些个人认为还可以的情感音乐……你试着听下吧!
发现-路绮欧
琵琶语 -林海
千年缘-心然
仙剑问情-萧人凤
失恋第100天-慕容萱
笵范
burning

a place nearby

i'm sorry

tell me who you are

真的很好听。

希望采纳

PS,如果你爱听上面那些歌曲,请采纳我的答案。然后你可以加我,我给你传更多的歌曲。
IQ苹果
冯曦妤的{不做你的情人{}啊桑{温柔的慈悲}
BY2{曾经的约定}
给你推存首轻音乐 会让人心如止水,很舒服{珠帘半卷美人怨}
百度网友b35f532dcce
cara dillon的there were roses
c小小的幸福
May It Be(魔戒主题曲)