跪求哪位翻译这篇阅读题!!!急急急!! 15

Boilerroomsareoftendirtyandsteamy,butthisoneiscleanandcool.FoxPointisaverynew47-unitl... Boiler rooms are often dirty and steamy, but this one is clean and cool. Fox Point is a very new 47-unit living building in South Bronx, one of the city’s poorest areas. Two-thirds of the people living there are formerly homeless people, whose rent is paid by the government. The rest are low-income families. The boiler room has special equipment, which produces energy for electricity and heat. It reuses heat that would otherwise be lost to the air, reducing carbon emissions while also cutting costs.
Fox Point is operated by Palladia, a group that specializes in providing housing and services to needy people. Palladia received support from Enterprise Community Partners , which helps build affordable housing by providing support to housing developers.
ECP has created national standards for healthy, environmentally clever and affordable homes which are called the Green Communities Standards. These standards include water keeping, energy saving and the use of environmentally friendly building materials. Meeting the standards increases housing construction costs by 2%, which is rapidly paid back by lower running costs. Even the positioning of a window to get most daylight can help save energy.
Michael Bloomberg, New York’s mayor, plans to create 165,000 affordable housing units for 500,000 New Yorkers. Almost 80% of New York City’s greenhouse-gas emissions come from buildings, and 40% of those are caused by housing. So he recently announced that the city’s Department of Housing and Preservation and Development , whose duty is to develop and keep the city’s supply of affordable housing, will require all its new projects to follow ECP’s green standards.
Similar measures have been taken by other cities such as Cleveland and Denver, but New York’s DHPD is the largest city developer of affordable housing in the country.
waterlow56
第一段翻译:
通常锅炉房又湿热又肮脏,但是由Palladia 团队运营的Fox Point,一个坐落在全市最贫穷的South Bronx地区的锅炉房,既干净有凉爽。这个地区有三分之二收纳的都是无家可归的人,现在由政府补贴房租,其余的居民也都属于低收入家庭。这个全新的有47个单间的建筑,拥有能够二次利用本来要流失到空气中的热能,来供电供热的特殊设备,不仅减少了二氧化碳的排放还降低了运营成本。Palladia团队是致力于为需要的人们提供居所的建造服务商,他们受到企业社区联合社的支持。企业社区联合社则是专门帮助房屋建造商建造经济适用房的一个组织。

估计就这第一段较不好理解。boiler room 是锅炉房,affordable housing 是经济适用房,carbon 或 greenhouse-gas 都是指导致温室效应的气体,弄清这几个生词后,把段中出现的主要人物找出来,理清他们之间的关系就可以看懂了。

后面几段翻译过来就是:

ECP这个组织建立了健康环保型经济适用房的标准。为实现这个标准所付出的额外成本则通过更低的运营成本而得到补偿。

纽约政府计划为市民建造更多的经济适用房,并要求相关部门以后的工程项目全部要依照这个标准,可以大量的减少温室气体的产生。

有些城市也采取了类似的措施,比如Cleveland and Denver这两地方,而纽约的DHPD是美国最大的经济适用房的开发商。
百度网友b538f96
锅炉房往往是肮脏的,潮湿的,但这是一个清洁和凉爽的。狐狸点在南布朗克斯的一个很新的47单元的居住建筑,一个城市的贫困地区。住在那里的人三分之二都是那些无家可归的人,他们的租金是由政府支付。其余的都是低收入家庭。锅炉房有特殊的设备,会产生电能和热能的。它利用热,否则将失去空气,减少碳排放的成本的同时又减少了。狐狸点是由Palladia操作,一组专门为有需要的人提供住房和服务。Palladia从企业社区伙伴的支持,这有助于通过住房开发商提供支持,建立经适房。ECP创造了健康的国家标准,环保和负担得起的住房被称为绿色社区标准。这些标准包括节水,节能和环保建材的使用。2%符合标准增加住房建设成本,这是由较低的运行成本后迅速支付。即使一个窗口的定位得到大多数日光可以帮助节省能源。迈克尔彭博,纽约市长,计划为500000的纽约人创造165000经适房单位。纽约市约80%的温室气体排放来自于建筑物,而其中的40%是住宅。所以他最近宣布,该市房屋保护和发展部,其职责是发展和保持经适房城市的供应,将要求所有新项目符合ECP的绿色标准。类似的措施已经在诸如克利夫兰和丹佛等城市,但纽约DHPD是经适房这个国家最大的城市开发
锅炉房往往是肮脏而潮湿的,但是这一次是干净和凉爽。福克斯的一点是在南布朗克斯,城市的贫困地区之一一个很新的47个单位的居住建筑。三分之二生活在那里的人都是以前无家可归的人,他们的租金是由政府支付。其余的都是低收入家庭。锅炉房有专用设备,其产生的能量用于发电和供热。它重用的热量,否则将失去在空气中,减少碳排放,同时也降低了成本。
福克斯点是由帕拉德,一组专门为有需要的人提供住房和服务工作。帕拉德获得的支持来自企业社区合作伙伴,这有助于通过向房地产开发商提供支持保障性住房建设。
ECP创造了国家标准健康,环保聪明和负担得起的住房被称为绿色社区标准。这些标准包括保水,节约能源以及使用环保建材。 2% ,这是迅速通过降低运行成本,偿还符合标准增加住房建设成本。一个窗口,让大多数日光即使是定位,能够帮助节省能源。
迈克尔·布隆伯格,纽约市市长,计划打造165,000套保障性住房50万纽约人。几乎80%的纽约市的温室气体排放来自于建筑物,和那些40 %是由住房引起的。于是,他最近宣布,该市的房屋和保存与发展,其职责是制定和保持城市的供应保障性住房,系将要求所有新项目遵循ECP的绿色标准。
已经采取了其他城市,如克利夫兰和丹佛类似措施,但纽约的DHPD是全国保障性住房最大的城市开发。
默读心灵伤悲613Xw
百度翻译,金山也可以