求推荐几首好听的英文歌曲,谢谢了 100

哈韩之路
Joy williams — Sunny Day Mandy Moore — Only Hope Boney M — Sunny Mike — Love Today Connie Talbot — Beautiful Word Demi Lovato — skyscraper
百度网友e2d75ff
艾莉婕 la isla bonita
Jennifer Lopez Aint It Funny
(未知歌手) You can't say
911 How do you want me to love you

再就是 此情可待 昨日重现 啊什么的 英文经典 对了,还有 卡欧马 的伦巴达
yhy123719
Groove Coverage 《far way from home》《moonlight shadow》《only love》
sweetbox 《don't push me》《life is cool》《cinderella》《read my mind》
linkin park 《leave out all the rest》《my december》
jewel 《stand》《stay here forever》
lenka 《the show》《trouble is a friend》
blue 《you make me wanna》《all rise》
craig david 《7 days》《walking away》
weezer 《freak me out》
s club 7《never had a dream come true》
timbaland 《apologize》
小笨蛋ztx
《say something》 《bad day》 《you are my》