勿敷衍追分,下列英语帮我翻译下啦,勿用任何的翻译器,真心谢谢,did of

Anydaynow,they'retalkingwar,Icanseethelookthat'sinyoureyes,They'renottalkingaweekortw... Any day now, they're talking war,
I can see the look that's in your eyes,
They're not talking a week or two,
Oh, daddy can I go with you?

You pack a suitcase, take a picture from the wall,
I always knew this time would come,
When I ask how long you think you're gonna be,
You say, this crazy world's come undone,

Summer's over and leaves begin to fall,
And another winter's on the way,
I knew I wasn't gonna take this very well,
But I'd give anything to have you here today,

Everyday now they're talking war,
& I know this time is like it's never been before,
We're not talking about a week or two,

Oh, daddy can I go with you?
【禁止用任何一种软件翻译器,我看得出来,感谢,请人工回答】
【用任何一种软件翻译器的,不采纳】
百度网友1925493
他们一直在谈论战争,无论哪一天
我可以看见在你的眼睛里的憧憬
他们不仅仅只谈论了一两个星期,
噢,爸爸我可以和你一同前往么?

你打包好行李,从墙上取下一张照片
我知道这一天总会到来

当我问你你将离去多久?
你说直到疯狂的世界上恢复和平

夏天离去叶子开始飘落
又一个冬天即将到来

我知道我并不是做得特别很好,
但是我愿意付出任何代价期待你能在今日回归

现在他们每天都在谈论战争,
我知道现在与以往任何时候都要不同
我们不仅仅只谈论了一两个星期
噢,爸爸我可以和你一同前往么?
wbbounces
人们不时地谈论著战争 从你眼神我看不出你想些什么
人们谈了一周又一周 噢! 老爸 我也跟你一起出征好吗?

你打包了行李 从墙上取下了照片片

我知道 这天总会到来 " 爹 你会去多久?" "这个疯狂世界还没了结!" 你说
夏天过了 树叶片片落下 冬季又将来临 我知道这不会是个好过的冬天
我愿抛弃一切 只愿你今日与我同在

每天大家都在谈战争 我知道这次再也不一样了! 我们谈的不是一周两周的事!
"爹 让我跟你一起去?"