self-confidence是什么意思

答题菜菜鸟
self-confidence

n.自信;自恃

自信心;要绝对自信;自信基因

例句

1.
Self-confidence and self-reliance are the mainstays of a strong.
自信和自力更生是坚强品格的柱石。

2.
This sort of favouritism can cause loss in self-confidence of the quiet child.
这种偏好会使沉默的孩子失去自信。

3.
She had an air of self-confidence that he admired.
她有一种令他钦佩的自信。

4.
The applicants must convey a sense of self- confidence and enthusiasm for work ---factors which all interviewers value highly .
申请人一定要表观出一种自信和对工作的热情——面试官很重视这些。

5.
In observation and communication with her, I found that she is a lack of self-confidence, planning and self-examination of the girls.
在观察和与她交流的过程中,我发现她是一个缺乏自信、规划和自省的女孩。
帝都小女子
知道合伙人金融证券行家
在校期间荣获文明小使者称号,并考取会计从业资格;曾多次参与集团业务处理,并获得其管理层高度赏识。

self-confidence

英 [self 'kɒnfɪdəns]     美 [self 'kɑːnfɪdəns]
n.自信

释义常用度分布图海词统计
自信
形容词: self-confident副词: self-confidently

self-confidence是什么意思,词典释义与在线翻译:

英英释义
Noun:
freedom from doubt; belief in yourself and your abilities;
"his assurance in his superiority did not make him popular"
"after that failure he lost his confidence"
"she spoke with authority"

self-confidence的用法和样例:
例句
用作名词 (n.)
Back in Korea, Chung exudes confidence.
回到韩国郑流露出充分自信。
Confidence radiated from her face.
她的脸上流露出充满自信的神色。
子一龙
释义
confidence
英 [ˈkɒnfɪdəns] 美 [ˈkɑ:nfɪdəns]
n:信心;信任;秘密
adj:骗得信任的;欺诈的
例句
1.Ihaveeveryconfidenceinyou
我完全相信你。
2.Thebandisonexcellentformandbrimmingwithconfidence
这支乐队状态极佳,自信满满。
3.Icansaywithconfidencethatsuchrumorsweretotallygroundless.
我可以肯定地说这样的谣言完全没有根据。
black8310
self-confidence

n.自信;自恃

自信心;要绝对自信;自信基因
qshdh_yinoo
自信