帮忙翻译一下下面这两句,急!

他们对你的更新有些疑问-你确认这个问题的意图是什么呢是为了给客户提供样品而收集这些信息吗?(我可不可以理解我们可以为客户提供样品呢)-你提到的文件1,是原先就在客户环境里... 他们对你的更新有些疑问

-你确认这个问题的意图是什么呢
是为了给客户提供样品而收集这些信息吗?
(我可不可以理解我们可以为客户提供样品呢)

- 你提到的文件1,是原先就在客户环境里的吗?
还是在客户环境里生成的文件呢?
xylitollee
他们对你的更新有些疑问
They have few questions about your update.

-你确认这个问题的意图是什么呢
What’s your intend for such confirmation?

是为了给客户提供样品而收集这些信息吗?
Are you collecting these information for supplying the samples to customer?

(我可不可以理解我们可以为客户提供样品呢)
Whether can I think it is used for supplying the samples to customer?

- 你提到的文件1,是原先就在客户环境里的吗?
The file 1 as you mentioned, is it originally in customer’s environment?

还是在客户环境里生成的文件呢?
Is it the file generated from the customer’s environment?