帮忙翻译成中文 十分感激 很急

3.ToCarryoutOtherActivitiesThereareothergoodways,suchas,developingEnglishCorner,holdi... 3. To Carry out Other Activities
There are other good ways, such as, developing English Corner, holding oratorical contest, reading a lot of books and writing down important contents. All of them are meaningful. In a school, the students should make full use of all the learning sources. English Conner is a very good way. We can hold it once a week. In this activity, we should try our best to encourage all the students to take part in it. At first, we can give them some suggestion. Later, they can gradually perform it by themselves. During it they can talk about a lot of different topics freely. It is natural that every one can find suitable partners and have interesting things to talk about. The members usually conclude all the students who enjoy English, so it is a very good platform to exchange the experience of learning. Besides, English oratorical contest is also a good way because it needs the contestants to pay more attention to oral English and be bold and have good abilities of language organizing and react quickly. It is full of challenge, so when the students want to do this work well, each one should practice more frequently in their spare time because the time in class is very limited and the teachers mainly give them some basic ways. Another important thing is to ask the students to read enough books to know the cultures.
不要在线翻译 谢谢
匿名用户
进行其他的活动还有其他的好方法,例如,发展英语角,举办演讲比赛,阅读书籍,写了很多重要内容。 他们都是有意义的。 在一所学校,学生应该利用一切学习资源充分利用。 英国康纳是一个非常好的途径。 我们可以在一周举行一次。 在这次活动中,我们应该尽量鼓励所有学生参与的一部分。 首先,我们可以给他们一些建议。 后来,他们自己可以逐步执行它。 这期间,他们可以谈论不同的话题很多自由。 这是很自然的,每个人都可以找到合适的合作伙伴,并谈论有趣的事情。 成员通常完成所有的学生谁喜欢英语,所以它是一个很好的平台,交流学习经验。 此外,英语演讲比赛也是一个好办法,因为它需要的参赛者更注重口语和大胆和有良好的语言组织能力和快速反应。 这是充满挑战,因此,当学生要做好这项工作,每个人应该在他们的业余时间练习更频繁,因为在课堂时间非常有限,主要是老师给他们一些基本方式。 另一个重要的事情是要求学生多看书知道的文化。
木卯耳日
执行其他的活动
有很多其他的好方法,例如,发展英语角,持有的演讲比赛,看了很多的书,写下来的重要内容。他们所有的人都有意义。在学校里,学生们应该充分利用所有的学习资源。英语是一种很好的方式拼贴。我们可以把这一周一次。在这次活动中,我们应该尽力鼓励所有的学生都去参加比赛。起初,我们能给他们一些建议。后来,他们可以逐步完成它。在它的时候,他们就可以谈谈了很多不同的主题。这是自然的,每一个人都能找到合适的合作伙伴和有趣的东西可谈。所有成员的学生通常得出这样的结论:喜欢英语,所以这是一个很好的交流平台的学习经验。除此之外,英语演讲比赛也是一个好办法,因为它需要参赛者要多加注意英语口语,有良好的组织能力和快速反应的语言。它是充满挑战的,所以当学生们想做这项工作好,每个人应该多练习经常在工余时间,因为时间非常有限,在课堂上老师给他们一些基本方法为主。另一个重要的事情就是让学生阅读书籍了解足够的文化。
hxh_2003
开展其他的活动
有很多其他的好方式,例如,开展英语角,举行演讲比赛, 阅读\写作, 这些都有意义。在学校里,学生们应该充分利用所有的学习资源。
英语角是一种很好的方式,我们可以每周一次。在活动中,我们应该尽力鼓励所有的学生都去参加比赛。最初,我们可以给他们一些建议.后来,他们可以自己去做。在英语角,,他们可以自由地谈一些不同的主题。,每一个人都能自然的找到合适的合作伙伴和感兴趣的话题。成员通常包括所有喜欢英语的学生,所以这是一个很好的交流学习经验的平台。

除此之外,英语演讲比赛也是一个好的方式,因为它需要参赛者要多加注意英语口语,要有良好的组织能力和快速反应。 它是充满挑战的,所以当学生们想把这项工作做好,每个人就应该在工余时间经常练习, 因为在课堂上的时间是非常有限的,老师主要教给他们一些基本方法,另一个重要的事情就是让学生广泛阅读,了解和学习文化。