疑问句:do you know?

远景教育17

更新1:

最好答yes
i do.咁yes
i know 可以接受吗?

你两方式都是对的,但通常都会这样用的: Do you know what I am talking about? (1) Yes
I do Or (2) Yes
I know what you are talking about. (加强回答) Do you like playing badminton? (1) Yes
I do or (2) Yes
I like playing badminton (加强回答) 希望帮到你啦 ^.^ 图片参考:.yimg/iugc/rte/ *** iley_39
Do you know.......? 最好系答
Yes
I do. 或者
Yes
I see. 通常用do来开首做问句的
都是是非问句. eg. Do you like reading? Yes
I do. I like reading.