英语翻译!急!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atonetimetheonlydangerontheroadswasformwildanimals.Nowtheroadsarefullofcars,trucksand... At one time the only danger on the roads was form wild animals. Now the roads are full of cars, trucks and buses. These vehicles are as dangerous as those wild animals.
People are killed every day while crossing the road. Most of them are old people and children. Old people are killed because they usually cannot see or hear very well. Children are killed because they are no very careful. They forget to look and listen before they cross the road.
A car, a truck or a bus cannot stop very quickly. If the vehicle is going very fast, it will travel many metres before it stops. Pedestrians (行人) do not always understand this. They think a car can stop at once. The faster a car is traveling, the longer it takes to stop. It is very difficult for a pedestrian to know how fast a car is traveling. He may think it is going slowly when in fact it is going very fast.
The only safe way to cross the road is to look both ways, right and left. Then if the road is clear, it is safe to cross. You had better walk quickly. It is not safe to run. If people run, they may fall down.
好的加分!
在一段时间内唯一的道路是形成危险的野生动物。现在的道路是充满了汽车、卡车、公共汽车。这些工具是危险的,因为这些野生动物。
人死过马路时每一天。他们中的大多数是老人和小孩。老人被杀死,因为他们通常不能看到或听到的很好。孩子们被杀死,因为他们没有很仔细。他们忘了看与听他们在过马路之前。
一辆汽车,卡车和一辆公共汽车不能停止很快。如果v
Sylvesterww
曾经一度马路上的危险来自于动物。现在道路上到处都是车,卡车和公交车。这些交通工具和那些野生动物一样的危险。每天都有人因为很穿马路遭遇死亡。他们中的大多数大多都是老人和孩子。老人的死亡是因为他们的听觉和视觉不是很好。孩子的死亡是因为他们太大意。他们在过马路的时候都忘记了看看周围和听听周围的声音。
无论是小汽车大卡车还是一个公交车都很难很快的制动。如果让一个交通工具走得过快,在他真正停下来之前还要向前滑行一段距离。行人常常意识不到这一点,他们却认为车可以马上停下来。车开得越快,那么制动时候所需要的距离就越长。对于性人们来说也是很难知道一个车开得到底有多快。他认为的其实往往比实际的慢的多
唯一一种安全过马路的方法就是要看看左边右边。之后当周围没车的时候才可以安全通过。之后你最好快点走。跑还是不怎么安全的。如果你跑的话就很容易跌倒
望采纳
劳动365
在一段时间内唯一的道路是形成危险的野生动物。现在的道路是充满了汽车、卡车、公共汽车。这些工具是危险的,因为这些野生动物。
人死过马路时每一天。他们中的大多数是老人和小孩。老人被杀死,因为他们通常不能看到或听到的很好。孩子们被杀死,因为他们没有很仔细。他们忘了看与听他们在过马路之前。
一辆汽车,卡车和一辆公共汽车不能停止很快。如果车开得很快,它将会多米停住之前。行人(行人)并不总是能理解这一点。他们认为一辆车能立刻停止。一辆汽车的速度旅行的时间越久,需要停下来。这是非常困难的一个行人知道如何快速汽车旅行。他可能会认为它是进展缓慢而事实上它是跑得很快。
唯一安全的方法是横穿马路两边看,左右。那么如果道路是清楚的,它是安全的十字架。你最好走得快。它是不安全的运行。如果人们跑,他们可能下降。