最近抖音很火的一首英文歌是什么?

马丽娜11
我最喜欢的是蔡健雅的被驯服的象

我最喜欢的一手歌应该就是现在抖音很火的《酒醉的蝴蝶》朋友们你是不是也爱听呢?可以一起分享呀!

Let Me Down Slowly

是由创作型歌手亚历克·本杰明录唱的一首流行歌曲,单曲于2018年5月25日通过华纳音乐集团发行

附上mv

歌词:

I was once a man with dignity and grace

我也曾是有尊严的男人

Now I'm slipping through the cracks of your cold embrace

如今却陷足于你那已出现裂纹的冷漠怀抱中

So please, please

我请求你

Could you find a way to let me down slowly?

能不能不让我失望地如此彻底

A little sympathy, I hope you can show me

我想得到你的安慰,那怕只有一点点

If you wanna go then I'll be so lonely

你的离开会让我陷入孤独

If you're leaving baby let me down slowly

宝贝如果你要离去,能不能不让我失望地如此彻底

Let me down, down

我已沉迷于你无法自拔

Let me down, down

如今你就这样离我而去

Let me down, let me down

可不可以

Down, let me down, down

可不可以再给我一点时间

Let me down

我无法接受这失望的深渊

If you wanna go then I'll be so lonely

你的离开使我孤独一人

If you're leaving baby let me down slowly

我不愿如此失望

Cold skin, drag my feet on the tile

我如行尸走肉般在这冰冷的瓷砖上前行

As I'm walking down the corridor

我已到了走廊尽头

And I know we haven't talked in a while

我知道我们交谈寥寥

So I'm looking for an open door

所以我正在寻找走向你的入口

Don't cut me down, throw me out, leave me here to waste

不要让我支离破碎,不要把我丢在原地,不要留我独自一人

I was once a man

以下为翻唱版本
希奕际