英语作文 自我介绍 翻译 急急急!!!!

MynameisMaoYilu.IwasbornonDecember4th.Iamsixteenyearsold.Ilikereadingbooksandtravelin... My name is Mao Yilu. I was born on December 4th. I am sixteen years old. I like reading books and traveling. ( I am kind and friendly.) I think if we want to learn English well, we should read more, recite more.( Try to practicing using English every day and have good ways of learning English. For example,prepare each lesson carefully before class, listen to the teacher and take notes carefully in class, take an active part in the English class activities, try to ask the teacher and classmates for help if we have any difficulties, review what is learned regularly, , do our homework carefully. If we study hard, I am sure we will learn English well. )
翻译!!!!!!
欢伱
我的名字是MaoYilu。我的生日是12月4号。我16岁。我喜欢看书,旅游。(我亲切和友好。)我认为,如果我们想要学好英语,我们应该多读、多。(试着背诵练习使用英语,每天有良好的学习英语的方法。例如,每节课上课之前,仔细听老师讲课,认真记笔记,在课堂上积极地参与到英语课堂活动,尝试去问老师和同学的帮助,如果我们有任何困难,复习学,定期、做功课仔细。如果我们努力学习,我相信我们会学好英语。)

觉得好就选我哦,拜托 (*^__^*) 嘻嘻
终黑主3201
我的名字是MaoYilu。我的生日是12月4号。我16岁。我喜欢看书,旅游。(我亲切和友好。)我认为,如果我们想要学好英语,我们应该多读、多。(试着背诵练习使用英语,每天有良好的学习英语的方法。例如,每节课上课之前,仔细听老师讲课,认真记笔记,在课堂上积极地参与到英语课堂活动,尝试去问老师和同学的帮助,如果我们有任何困难,复习学,定期、做功课仔细。如果我们努力学习,我相信我们会学好英语。)

觉得好就选我哦,呵呵