together stronger中文歌词!就是威尔士国家队主题曲!求中文翻译

Ash_Hide
Not since 1958
从1958年以来
When Brazil would make our hearts break
可不是只有巴西伤过我们的心
(注:自1958年世界杯遭巴西1:0淘汰之后,威尔士国家队已连续58年无缘国际大赛)
But now that France has arrived
但现在我们已经到达法兰西啦
It feels so good to be alive
活着多好啊
Let's not forget Gary Speed
别忘了加里·斯皮德
(注:威尔士球星,曾代表国家队出战85次,并担任过国家队主帅,于2011年自杀身亡,年仅42岁)
He wore his heart upon his sleeve
他是个多么直率的人哪
And if he is looking down
如果他在天堂向下张望
Then our love is all around
他会看到,到处都洋溢着我们对他的爱
So come on Ramsey
加油拉姆塞!
Let's set the world alight

让我们把世界点亮
When Gareth Bale plays
当加雷斯·贝尔在场上
We can beat any side
我们可以打爆任何球队的边路
So come on Wales

加油威尔士
So come on Wales
加油威尔士
With Ashley Williams
有了阿什利·威廉姆斯
We can win any fight

我们可以赢得任何一场比赛
Joe Jordan won with his hand
乔·乔丹用手赢了我们
(注:1977年10月12日,在世界杯预选赛苏格兰对阵威尔士的比赛中。苏格兰前锋乔丹在禁区内用手将队友开出的大力界外球摆渡给后点的队友,但当值主裁却认定是威尔士后卫琼斯手球犯规,并判给苏格兰队一个点球,最终威尔士0:2惨遭淘汰)
Russia was Giggsy's last chance

俄罗斯曾是吉格斯的最后一次机会
(注:2003年11月,威尔士在欧洲杯预选赛附加赛与俄罗斯队的比赛中,先在客场与对手0-0战平,随后在主场0-1告负,无缘决赛圈,这是吉格斯的国家队生涯中距离世界大赛最近的一次)
Paul Bodin's penalty miss
保罗·博丁错失点球
(注:保罗·博丁曾在威尔士国家队担任门将)
That 85 night was so tragic
1985年的那个夜晚是如此的悲惨
But now the past is all gone
但现在这一切都已经过去啦
The future is ours to be won
我们将会赢得未来
You're just too good to be true
威尔士的小伙子们,你们真是好的难以置信
We can't take our eyes off you
我们的眼睛都离不开你们啦
(注:此处歌词引用Frankie Valli名曲《can't take my eyes off you》
So come on Ramsey
加油拉姆塞
Let's set the world alight
让我们把世界点亮
When Gareth Bale plays
当加雷斯·贝尔在场上
We can beat any side
我们可以打爆任何球队的边路
So come on Wales
加油威尔士
So come on Wales
加油威尔士
With Ashley Williams
有了阿什利·威廉姆斯
We can win any fight
我们可以赢得任何一场比赛
Chrissy Coleman Gunter Chester
克里斯·科尔曼,冈特,切斯特
Hennessey Allen King and Collins

亨内西,艾伦,金和科林斯
Davis Ledley Taylor Richards
戴维斯,莱德利,泰勒,理查兹
Hal Robson Kanu
哈尔-罗布森-卡努
(注:克里斯·科尔曼为威尔士国家队主教练,其余皆为入选本届欧洲杯大名单的球员)
So come on Ramsey
加油拉姆塞
Let's set the world alight
让我们把世界点亮
When Gareth Bale plays
当加雷斯·贝尔在场上
We can beat any side
我们可以打爆任何球队的边路
So come on Wales
加油威尔士
So come on Wales
加油威尔士
Together stronger
一起变得更强吧

We'll win if we unite
只要团结起来我们就会赢
森林之黄

Not since 1958
从1958年以来
When Brazil would make our hearts break
可不是只有巴西伤过我们的心
(注:自1958年世界杯遭巴西1:0淘汰之后,威尔士国家队已连续58年无缘国际大赛)
But now that France has arrived
但现在我们已经到达法兰西啦
It feels so good to be alive
活着多好啊
Let's not forget Gary Speed
别忘了加里·斯皮德
(注:威尔士球星,曾代表国家队出战85次,并担任过国家队主帅,于2011年自杀身亡,年仅42岁)
He wore his heart upon his sleeve
他是个多么直率的人哪
And if he is looking down
如果他在天堂向下张望
Then our love is all around
他会看到,到处都洋溢着我们对他的爱
So come on Ramsey
加油拉姆塞!
Let's set the world alight

让我们把世界点亮
When Gareth Bale plays
当加雷斯·贝尔在场上
We can beat any side
我们可以打爆任何球队的边路
So come on Wales

加油威尔士
So come on Wales
加油威尔士
With Ashley Williams
有了阿什利·威廉姆斯
We can win any fight

我们可以赢得任何一场比赛
Joe Jordan won with his hand
乔·乔丹用手赢了我们
(注:1977年10月12日,在世界杯预选赛苏格兰对阵威尔士的比赛中。苏格兰前锋乔丹在禁区内用手将队友开出的大力界外球摆渡给后点的队友,但当值主裁却认定是威尔士后卫琼斯手球犯规,并判给苏格兰队一个点球,最终威尔士0:2惨遭淘汰)
Russia was Giggsy's last chance

俄罗斯曾是吉格斯的最后一次机会
(注:2003年11月,威尔士在欧洲杯预选赛附加赛与俄罗斯队的比赛中,先在客场与对手0-0战平,随后在主场0-1告负,无缘决赛圈,这是吉格斯的国家队生涯中距离世界大赛最近的一次)
Paul Bodin's penalty miss
保罗·博丁错失点球
(注:保罗·博丁曾在威尔士国家队担任门将)
That 85 night was so tragic
1985年的那个夜晚是如此的悲惨
But now the past is all gone
但现在这一切都已经过去啦
The future is ours to be won
我们将会赢得未来
You're just too good to be true
威尔士的小伙子们,你们真是好的难以置信
We can't take our eyes off you
我们的眼睛都离不开你们啦
(注:此处歌词引用Frankie Valli名曲《can't take my eyes off you》
So come on Ramsey
加油拉姆塞
Let's set the world alight
让我们把世界点亮
When Gareth Bale plays
当加雷斯·贝尔在场上
We can beat any side
我们可以打爆任何球队的边路
So come on Wales
加油威尔士
So come on Wales
加油威尔士
With Ashley Williams
有了阿什利·威廉姆斯
We can win any fight
我们可以赢得任何一场比赛
Chrissy Coleman Gunter Chester
克里斯·科尔曼,冈特,切斯特
Hennessey Allen King and Collins

亨内西,艾伦,金和科林斯
Davis Ledley Taylor Richards
戴维斯,莱德利,泰勒,理查兹
Hal Robson Kanu
哈尔-罗布森-卡努
(注:克里斯·科尔曼为威尔士国家队主教练,其余皆为入选本届欧洲杯大名单的球员)
So come on Ramsey
加油拉姆塞
Let's set the world alight
让我们把世界点亮
When Gareth Bale plays
当加雷斯·贝尔在场上
We can beat any side
我们可以打爆任何球队的边路
So come on Wales
加油威尔士
So come on Wales
加油威尔士
Together stronger
一起变得更强吧

We'll win if we unite
只要团结起来我们就会赢