动漫死神里面有一首歌曲非常好听叫什么? 10

巫214
  Life is Like a Boat (生命如梭)
  死神BLEACH的第一首ED

  歌手:Rie fu (舩越里恵)

  Nobody knows who I really am
  无人知晓没是怎样的人

  I never felt this empty before
  从未感到如此空虚过

  And if I ever need someone to come along
  如果我需要陪伴

  Who's gonna comfort me and keep me strong
  谁会来安慰我 让我一直坚强

  We are all rowing the boat of fate
  我们都划着着命运的船只

  The waves keep on coming and we can't escape
  风浪不断袭来 我们无从逃避

  But if we ever get lost on our way
  但若迷失了方向

  The waves would guide you through another day
  海浪会指引你重见朝阳

  远くで息をしてる 透明になったみたい
  在远处叹息不止 犹若变得虚空透明

  暗暗に思えたけど 目隠しされてただけ
  还以为是周遭的黑暗 却只是被蒙住了双眼

  祈りをささげて 新しい日を待つ
  虔诚的祈祷着 期待新的一天到来

  鲜やかに 光る海 その果てまで
  大海反射出灵动的光华 在天边无限延伸开来

  Nobody knows who I really am
  无人知晓我是怎样的人

  Maybe they just don't give a damn
  也许他们只是不会在意

  But if I ever need someone to come along
  如果我需要陪伴

  I know you would follow me and keep me strong
  我知道你会守护我 让我一直坚强下去

  人の心はうつりゆく 抜け出したくなる
  心思亦慢慢浮现 渴望着就此逃离

  つきはまた新しい周期で 舟を连れてく
  又是一轮新月 带上心情踏上旅程

  And every time I see your face the oceans heave up to my heart
  每当见到你 便会心潮澎湃

  You make me wanna strain at the oars and soon I can see the shore
  是你让我想握紧双桨 而且很快便能看到海岸

  I want you to know who I really am
  我真的很想让你了解我

  I never though I'd feel this way towards you
  我从未想到过会对你产生这种感觉

  And if you ever need someone to come along
  假若你也需要人陪伴

  I will follow you and keep you strong
  我会守护你 让你一直坚强下去
吴尔摩菲
《change》这一季的片头曲
《rolling star》第五季的片头曲

这两首很好听哦~~~~~
拐崽崽M1
Life is like a boat
绝对是Life is like a boat !
淘气不乖818
片尾曲:Life is like a boat
nisaea蕾酱
建议你去下动感新势力 雪月 那期,有死神动漫的小合集,看看有你说的没。。。
天然德芙
同上,最喜欢这首