求一段英文翻译,好的加分

Threemenwerefishingwhentheangelappearedintheboatwiththem.Thefirstmangotoverhisshockan... Three men were fishing when the angel appeared in the boat
with them. The first man got over his shock and politely said to
the angel, “I’ve suffered by back pain for years. Can you help
me?” The angel touched his back, and he had recovered.
The second man pointed to his glass and asked if the angel
could cure her poor eyesight. The angel touched his eyes,
but he could see everything clearly.
The angel then turned to the third man, threw up his hands
in fear, “Don’t touch me !” he cries “I’m on disability pay!
I don’t want to be a normally person!”
食茂楠2850
三个男人在钓鱼,突然天使降临在他们的船上。第一个男人平复他的震惊后说,“我已经遭受后背疼痛好多年了,你能帮我吗?”天使碰了下他的背,于是就康复了。第二个男人指着自己的眼镜问天使能否治愈他的近视,天使抚摸了他的眼睛,他能够清晰地看到一切了。
天使然后转向第三个男人,这个人惊恐地挥舞着他的手臂大叫,“别碰我!我享有残疾补贴,我不想成为正常人。”
fy_0513
在天使出现在船上的时候 3个男人正在钓鱼 第一个抑制住惊讶 很有礼貌的问天使 我有背疼的毛病很久了 你能帮我吗? 天使摸摸他的背 他就康复了 第二个人指着他的眼镜问天使是否可以医治他的近视眼 天使摸摸他的眼睛 他就可以看清所有东西了 然后天使转向第三个人 第三个人恐惧的甩开天使的手哭着说 别碰我 我是要领残疾人保障金的 我不想当个正常的人