急!急!!急求英语高手帮忙翻译以下一段:这是我们合同中的一部分内容

EffectofRevocation.:InaccordancewiththeseSpecialTerms,intheeventNBATrevokesallorparto... Effect of Revocation.: In accordance with these Special Terms,in the event NBAT revokes all or part of any Purchase order due to nonpayment,NBAT assigns the right to take any action to collect the outstanding indebtedness due to Manufacturer under such Purchase Order directly from SHA,including the right to demand,collect,sue for and receive such amount ,in accordance with applicable law.Under such a revocation,NBAT irrevocably and exclusively assigns such collection rights,powers and privileges to the Manufacturer,its successors and assigns so long any part of such Purchase Order due to Manufacturer shall remain unpaid.Upon payment in full of the amount due to Manufaturer under such Purchase Order,such assignment shall become and be void and of noeffect. 展开
百度网友a031405
撤销的效力:根据这些特殊条款,如果NBAT因其未付款而撤销全部或部分任何订单,NBAT应授权生产方其依据该订单从SHA处收集未付款债务行为的权利,包括依照准据法需求、取证、诉讼和收取金钱的权利。在撤销订单的情况下,NBAT不可撤销、完全地将其取证的权利、权力以及义务授权给生产方及其继受人,授权生产方订单中的任何部分应当是尚未付款的部分。如果NBAT向生产方支付了全部的订单费用,该授权应当无效,不再具有效力。
彼岸缥缈360
撤销的效力:根据这些特别条款,在事件NBAT撤销全部或任何因拖欠采购订单的一部分,NBAT指定有权采取任何行动收回到期未偿还债务,在这种采购订单直接从制造商,民政事务局局长,包括有权要求,收集,控告和接收该金额与适用law.Under这种废止,NBAT不可撤销,并只分配等收集的权利,权力和制造商,其继承人和受让人的特权,只要按照任何部分如采购订单,由于制造商的有关规定继续unpaid.Upon支付的金额,在这种采购订单由于Manufaturer充分,这种转让应成为和是无效的
紫翎宇
需要翻译的话,建议你来我们沈阳1stop翻译公司吧,我们可以为你提供法律专业的翻译人员,保证合同翻译的精准。