翻译成英语,一句话 有了兴趣,学习就是一件快乐的事 网上翻译不准,请高人给句正确的

英语考试素材库
In short, it is interest that turns study from a drugery to an enjoyuable activity. 这句话比较文气一点,能体现说话者的文化素养。

To put it in a nutshell, interest makes you enjoy your study.(很口语化的表达)

这里个人觉得,用enjoyable 比happy 要好; happy 是指一种幸福感,而句子中的快乐其实是指享受学习的过程。

In short 和 to put it in a nutshell 都指“一句话,总而言之的意思”,后者很口语化, 当然,也可以用, in a word !

希望对你有用! 另:二楼的翻译有问题,不可轻信绝对正确这几个字。
绝情老鼠

in a word ,the kind of joyful materially is comes from the study joy!

一句话 有了兴趣,学习就是一件快乐的事

翻译解析:
1.In a word,
一句话/总而言之
例句:
1.In a word, we must go now.

一句话,我们必须现在就走。

2.我把你句子美化了 希望您能满意

3.学习的乐趣 用 joy 或者 用fun比较合适
用happy 则没那么合适
happy ['hæpi]
adj. 幸福的;高兴的;巧妙的
[ 比较级happier 最高级happiest ]
happy适用于
例句
1.I have a very happy family.(happy )

我有一个很幸福的家庭。

2.Have you find joy in your life?(joy)

你有没有在自己的生活中找到乐趣?

3.Cooperate with others oftenly, and get fun from it.( fun )

常常和别人保持合作,并从中获得乐趣。

希望对你 有帮助 望采纳 谢谢
淦秀颖QA
In one word,if you have interest in something,study is a happy thing.
In one word,if you have interest in something,study will become a happy affair(或job).
山海轩

If you are interested in study, then it will be a happy thing.
windlcloud
With interest, studying can be delightful / joyful.
With interest, studying can be a happy thing to do.
共享烧烤kt
you will find it learning is a happy thing once you have interest in it.
我觉得这样的翻译比较好。