求英语大神解答一下

海如亭4772

大哲&莎妞妞 - 做我心里的宝.mp3
作为粉丝的我,必须要有这首歌
直接点开就可以了,很好的,分享给你有效链接哦;点普通下载哦,无需用什么下载软件,很高兴回答你的问题,希望采纳!^_^

词:周兵
曲:孙培喜
编曲:青音乐
吉他:吴海涛
笛子:石磊
和声:青音和声组
混音:陈明
外宣:李昕宇
制作人:李青
出品人:陈金文
出品:安徽汉马文化传媒有限公司
女:
你有迷人的微笑
美丽的无可救药
男:
我就像一只笼中鸟
关进了你爱情的牢
女:

amanda01224

71 Would you like to go for a picnic with me?
72 What time do you get up every day?
73 How much is this pair of shoes?
74 My new classmates are all friendly to me.
75 I need /want two kilos of eggs.
76 She is having breakfast.
77 He drove(his car )to the zoo yesterday.
78 Jenny is looking herself in the mirror.
79 He likes reading under the tree.
80 It's a quarter to ten.
81-85
dying
share
owners
providing
nature
86-90
breaks
farmers
good
protect
on
凌卿云eu
能拍清楚点吗,看不清楚