大学英语,请先翻译句子意思,再解释答案,谢谢

1_____thegovernmentagreestogiveextramoney,thetheatrewillhavetobeclosednextmonth.Aunle... 1 _____ the government agrees to give extra money,the theatre will have to be closed next month.
A unless B if C since D as

2 it is important to ______our awareness about environment protection
A improve B make C form D rasie

3 interestingly,many people hold the belief that imports are _____ to domestic goods.
A contrary B relevant C superior D essential
枝勤006
1 _____ the government agrees to give extra money,the theatre will have to be closed next month.
A unless B if C since D as
选A,除非政府同意额外给钱,不然这个歌剧院下个月就要关门了。
unless表条件“除非怎么怎么样”

2 it is important to ______our awareness about environment protection
A improve B make C form D rasie
选D,提高我们的环境保护意识是非常重要的。
raise awareness提高意识

3 interestingly,many people hold the belief that imports are _____ to domestic goods.
A contrary B relevant C superior D essential
选C,有趣的是,许多人相信进口的东西就一定比比国货好。
superior to比什么什么好
Booying747
1, A 除非政府同意给额外的钱资助,不然这个剧场下个月就关门大吉了。
2。D.很有把握。 提高我们的环保意识很重要。
3。C.有趣的是,很多人都持有这样的想法,那就是进口货比大陆货要好。be superior to A比B好,比B高级,比B优秀。
买春海02v
如果是原题 raise写成rasie 该打屁股,尤其是它还是答案,学生如何选?
joannalovewill
1.A
除非政府同意给出更多资金,否则剧院会在下个月关闭。
2.D
提高我们的环保意识很重要

3.C
有趣的是,很多人认为外国产品比国货好。
superior to 优于。。。好于。。。