请问英语翻译怎么写呢?

聊娱乐的吃瓜群众

如下:

My penpal is a boy.

我的笔友是一个男孩。

He name is ZhangChenxi.

他的名字叫张晨曦。

He lives in TangShan with his father and mother.

他与他的父亲和母亲住在唐山。

He likes playing footbal.

他喜欢玩足球。

He likes making kites and eat good food.

他喜欢制作风筝和吃好的食物。

He usually goes to school by bus.

他通常乘公共汽车上学。

Sometimes he goes to school on foot.

有时他步行去上学。

He usually watches TV on the weekend.

他通常在周末看电视。

He has a sister is Ann.

他有一个姐姐是安。

His sister Ann goes school on foot,too.

他的安姐姐也步行去上学。

But Ann doesn't likes eat good food,because she is fat.

但安不喜欢吃好的食物,因为她是肥胖的。

This is my panpal.

这就是我的笔友。