英译汉是什么意思?

Whenwearedoingcolourfastnessonitemslikedoorstopsweneedtotestthebasefabricratherthanth... When we are doing colour fastness on items like doorstops we need to test the base fabric rather than the designs, because it is the fabric on the base that will be coming into contact with the floor.

Can you please make sure that it states which bit to test when requesting tests, it will just help keep costs down and hopefully stop the confusion we have had with the kids doorstops.
帮我看看中文是什么意思?我们有提供成品去检测。
liuweirock
当我们在诸如doorstops之类的物体上做色牢度(试验)时,我们需要测试底基织物而不是(外观)设计,因为底层上的织物才会与地板接触。

请您确认它【应该是指说明书之类的东西】规定了/说明了哪一块用于测试,如果需要进行测试的话。这样可以降低成本,并可以阻止我们在kids doorstops上曾遇到的混淆。

doorstop: 只查到是“制止门过开之物,如钩环”的意思,我看不明白kids doorstops:儿童doorstops? 更看不懂了
这两个词请你自己参照实际进行翻译。
亓夜SAMA
当我们正在做的doorstops色牢度之类的商品,我们需要试验基地织物的设计,而不是因为它是织物的基础上,将会接触到地板上。

请确保它的测试要求测试点,它将有助于降低成本,希望我们已经停止了混乱和孩子们doorstops