小学英语作文《我的……》 60字带翻译

文学雅人
My hobbies
Different people have different hobbies, I often cycling to play with my classmates. It is especially good for health. It is good exercise.and it's one of my hobbies,I enjoy reading very much.For reading books,I can get lots of knowledge from reading,and get a sense of the outside world,it's wonderful.我的爱好
不同的人有不同的爱好。我经常骑自行车玩和同学一起玩。它特别对健康有好处。这是很好的锻炼。除此之外读书是我的另一个嗜好,我很喜欢读书。至于读书,我可以从中学到很多知识,并且对外面的世界有了了解,那真是太美好了。