英语作文,说明:以ABC公司市场部经理的名义用英语写一封邀请函 1,定于2015年1 10

英语作文,说明:以ABC公司市场部经理的名义用英语写一封邀请函1,定于2015年12月18日在东方宾馆举行发布会2,发布会上将展示公司新产品,要邀请有关专家演讲3,会后将... 英语作文,说明:以ABC公司市场部经理的名义用英语写一封邀请函 1,定于2015年12月18日在东方宾馆举行发布会 2,发布会上将展示公司新产品,要邀请有关专家演讲 3,会后将举行业务洽谈 4感谢对方合作 5,请在11月底前回复确认 产品发布会:New Product Release 展开
善于发现生活美

原文

Dear Friends:

Our company will hold a press conference and I feel honored to invite you to the event.

The Date is on Dec 18th of 2015.

The venue is Oriental Hotel.

The conference includes sessions as following:

1、new product release.

2、Keynote speech by related experts.

3、Business discussions after the conference.

We are looking forward to your coming! Thank you for your cooperation!

Best regards

xxx

Marketing Manager

ABC Company

译文:

亲爱的朋友们

我们公司将举行一场新闻发布会,我很荣幸邀请您参加。

日期是2015年12月18日。

地点在东方酒店。

会议包括下列会议:

1、新产品发布。

2、相关专家主题演讲。

3、会议后的业务讨论。

我们期待着你的到来!谢谢您的合作!

致以最亲切的问候

xxx

市场部经理

ABC公司

姑娘别输给爱v
ABC公司市场部经理的一封邀请函
To write an invitation letter in the name of the marketing manager of ABC company.