请问这歌叫什么名字……

树洞与光明

 Song about Love (《好先生》电视剧插曲) - 李玉玺
  词:李玉玺
  曲:李玉玺
  Open your eyes(你开启了新的人生)
  Tell me your story(开始新的故事)
  I see the memories(我看见你 离去的步伐)
  Coming down from your tears(而你 和他在一起)
  Did your eyes smile or it was sorrow(我的眼神 是微笑吗)
  I can't tell when you look at other side(或者这是伤悲)
  I know what makes you cry(我不得而知当你的)
  Cause you did the same to me(笑容不是来自于我)
  See Look at me(你微笑的原因 我明白)
  I was here every time you need(因为你让我经历了 相同的事情)
  But you never thought of me yea
  What makes me so weak
  I think is something called love
  Turn on your life Start up your story
  I see the step of your leaving
  And you are with him
  Did my eyes smile or it was sorrow
  I can't tell When your laughter is not with me
  I know what makes you smile
  Cause you did the same to me
  Oh you did the same to me
大神求歌名

求助大神,我爸刚弄死他,这是什么歌?谢谢

宁彤天

这歌名叫什么有谁知道?

ranzhaox
如果没有离开
播放
歌手:潘虹樾
语言:国语
所属专辑:Cover Girl封面女生
我们的爱再也回不来
这是一句多么悲伤的话
转身去人海 天色都已暗
河流辗转我们站彼岸
隔着时间呼喊等不来的船
最巨大的遗憾
是被命运安排
如果你的手不那么温暖
追问
这是英文的哦!
落夕颜00
如果没有离开

歌手:潘虹樾
好先生插曲对吧?
希望对你有帮助
追问
好像不对哦这是英文歌