帮忙翻译下……

CorporateBrandAdvertisingCampaignOurmissionistohelppeoplereachtheirpotential.That’swh... Corporate Brand Advertising Campaign
Our mission is to help people reach their potential. That’s why we’re constantly innovating software designed to help you learn, work, and live more fully and productively. It’s also why we donate software, hardware, funding, and training to programs all over the world dedicated to helping everyone reach their potential. Students, teachers, small businesses, the physically disabled, and the economically disadvantaged—when they all benefit, we all benefit.
lantiqin
企业品牌的广告宣传活动
我们的使命是帮助人们发挥其潜力。这就是为什么我们不断创新软件设计来帮助你们更加充分、有效地学习、工作、生活。这也是为什么我们要遍布全球地捐助软件、硬件、资金、培训项目从而帮助每个人达到他们的潜力。学生、教师、小型企业、身体残疾人士、经济上的弱势群体,当他们都得到了利益,我们也都得到了利益。
91...3@qq.com
意思是:
企业品牌广告活动
我们的使命是帮助人们实现其潜力。这就是为什么我们不断创新,旨在帮助您学习,工作软件,生活更充分和富有成效的。这也是为什么我们捐赠的软件,硬件,资金和世界各地的专门培训方案,以帮助每个人实现其潜力。学生,教师,小企业,肢体残疾人和经济上处于不利地位,当他们所有人的利益,我们大家都受益。
jojo0328move
企业品牌广告运作
我们的使命是帮助人们发挥潜力。这就是我们为什么不断地对能帮助大家学习、工作,让大家的生活更加充实和多效的软件进行革新,这也是为什么我们在全世界范围内捐献软、硬件,资金,并且开展培训项目,致力于帮助每个人发挥他们的潜力。学生,老师,中小企业,残疾人士,经济弱势群体—当这些群体真正获益的时候,我们就都获益了。