帮忙翻译一篇英文 急急急~~~~~!

DearDad,Happybirthdaytoyou!OnthisspecialdayI'dliketotalktoyouinaspecialway.Idon'tthin... Dear Dad,

Happy birthday to you!

On this special day I'd like to talk to you in a special way.

I don't think I'm good at telling you my thought face to face with you, so I'm writing to show my deep love for you.

You're not a rich man or a famous person. But in my heart, you are one of the greatest man in the world. I'm proud of you.

You're never interested in fame and wealth (名利). You do ordinary things like paying phone bills on time, and working as a worker in your factory. The smile on your face shows you're pleased with the family. You take good care of my grandparents. You help me with my schoolwork and do some shopping with Mom on Sundays.

In the past, I didn't care whether you were with me or not. Now I am sorry to say I didn't show you the respect(尊重) before. But I am thankful for what you have done for me.

I am quite lucky that I have such a great father. And I feel happy that now I can let you know how much I love you. You are successlhl as a son, a husband, a father, and a friend.

Wish you happy forever!

Yours

David
yyy898214183
亲爱的爸爸,祝你生日快乐!在这特殊的一天,在这特殊的一天,我想谈谈在一种特殊的方式给你.我不认为我是在告诉你我的思念与你面对面好,所以我写来表达我对您深深的爱。你不是一个富有的人或著名人士。但在我心里,你是最伟大的人之一的世界。我为你感到骄傲。你永远有兴趣在名利和财富(名利)。你不喜欢按时缴纳电话费普通的东西,作为一个在您的工厂工人的工作。在您的脸上的笑容表明您与家人感到高兴。你把我的祖父母照顾好。你帮助在过去,我不在乎你是否跟我不对的。现在我很抱歉地说,我没有告诉你的尊重(尊重)之前。不过,我很感谢你为我做的。 我很幸运,我有这样一个伟大的父亲。而且我觉得很高兴,现在我可以让你知道我有多么爱你。你是作为一个儿子,一个丈夫,一个父亲,一个朋友successlhl。
祝你永远幸福!
你的大卫;
张香斌ok
亲爱的爸爸,祝你生日快乐!在这特殊的一天,我想以一种特殊的方式跟你交流.我不擅长面对面地告诉你我的想法,所以我写这篇文章以表达我对您深深的爱。你既不是富翁又不是名人。但在我心中,你是世界上最伟大的人之一。我为你感到骄傲。你不追逐名利。你做着平凡的事情,例如按时缴纳电话费,作为一位工人在你工厂里务实的工作。您的脸上的笑容表明您对家庭感到满意。您把我的祖父母照顾地细致入微。在周末你帮助我完成家庭作业还陪伴妈妈去商店购物。过去,我不在乎你是否陪伴过我。现在我很抱歉地说,之前我没有给你尊重。不过,我很感谢你为我做一切。 我很荣幸有这样一个伟大的父亲,而且现在我觉得很高兴让您知道我有多么爱您。你是一个好儿子,一个好丈夫,一个好父亲,一个挚友。
祝你永远快乐!
爱您你的大卫