下面这张图片上的英文,能不能帮我全部翻译出来?英语翻译

靜狼飛鷹
I want to know all about you.
I know it's impossible.
So I choose to wait.
This is never going to happen.
I wouldn't have done it.

Everyone has his own secret.
Everyone has scars they don't want to open.
Everyone has their own life.
Everyone has his own wish.
Everyone has his own.
The world is complicated, but you can choose to be simple.
How simple?
No desire, no desire, no desire.
As long as you are happy,life will be simple.
As long as your desire is small, you will be happy easily.
我想知道关于你的一切。
我知道这是不可能的。
所以我选择等待。
这是永远不会发生的。
我不会知道关于你的一切。

每个人都有自己的秘密。
每个人都有不想揭开的伤疤。
每个人都有自己的生活。
每个人都有自己的愿望。
每个人都有自己的东西。
世界是复杂的,但你可以选择简单。
多简单呢?
没有欲望,没有欲望,没有欲望。
只要你快乐,生活就会简单。
只要你的欲望很小,你就很容易快乐。
希望能帮到你
心仪物语

翻译是可以的。只是,所有内容并不少,有点悬赏似乎更合适?
追问
抱歉不需要了
追答
哦哦,抱歉!刚下班,才看到有人已经做出了完美回答!
您可以直接采纳那个回答哦!