初三英语几道题,求帮忙!

一、用初三的英语知识解释下列句子。1、WillyoutakeatraintoBeijing?___________________________________2、Wh... 一、用初三的英语知识解释下列句子。
1、Will you take a train to Beijing ?
___________________________________
2、What kind of food do you serve ?
___________________________________
3、Tim went home on foot.
___________________________________
4、Mr Green will fly to Beijing next Monday.
___________________________________

以上4道题,求帮忙解答、
注:是用英语解释。
用英语解释的意思是,把上面句子的某个词组改变一下或句子,但意思不改变,就对了。
since818
1、Will you take a train to Beijing ?
你要坐火车去北京吗?(一般将来时态的一般疑问句)
2、What kind of food do you serve ?
你这供应什么食物?(一般现在时的特殊疑问句)
3、Tim went home on foot.
Tim走路回家了。(一般过去时态)
4、Mr Green will fly to Beijing next Monday.
格林先生下周一飞往北京。(一般将来时态的陈述句)
___________________________________
蓝源雪域
1:Will you go to Beijing by train?

2: Which kind of food we can have?

3: Tim walked home.

4: Mr Gree will go to Beijing by air/plane next Monday.
丨愛丶
Are you going to Beijing by train?
Which food do you serve?
Tim go back home on foot.
Mr Green go to Beijing by air.

- -。诶,好像不对的..
fetyaf
是翻译出来吗? 小朋友你确定题是这么答吗,你给的句子应经是最简单的形式了