酒店常用英语口语对话

愿君安好xdk

酒店常用英语口语对话如下:

1、Welcome to Great Wall hotel!欢迎来到长城酒店!

2、Call for service at any time.有事随时叫我。

3、Thank you for waiting.谢谢您的等待。

4、How do you like our hotel?您对我们酒店的印象如何?

5、Is this your first time to visit QHD?这是您第一次来吗?

6、I' II try my best to help you.我会尽力帮助您。

7、Sorry to have kept you waiting.对不起,让您久等了。

8、Thank you for your comments.感谢您的意见。

9、Breakfast will be served form 7:00 to 9:30 at the hall of Chincse restaurant.早餐时间是7-9点,地点是中餐大厅

10、Go straight ahead,and then tum your left,it' sjust opposite the elevator.向前走,然后左转,就在电梯对面。