具体时间用in还是on at

少盐刮油c0
on用在时间上,表示某一具体的时间前面(常表达某一天),如:on Sunday morning , on july , 25;
in用在时间上, 表示在某一特定时间里,或者某段时间之后,如:in the morning, in a week;
at用在在时间上,是用某一点时间前面,表示具体时间,如:at six oclock.

扩展资料

  例句:

  I got to know David on the second day of middle school.

  我在上中学的第二天就认识了大卫。

  It will be ready in a week's time.

  只需一周的时间就会准备好。

  We left at first light.

  我们黎明时离去。

  If I remember rightly, there's a train at six o'clock.

  如果我没记错的话,六点钟有一趟火车。