英语短文翻译、急求!

-Howtotakecareofmybird?-lalwaysforgettofeedandtakecareofmybird.-howcanlmakemyselfreme... -How to take care of my bird?
- l always forget to feed and take care of my bird.
-how can l make myself remember?
-lt's good that you want to remenber to take better care you of your bird because you bird depends on you keep it fed and healthy.
some people find it helpful to write themselves a reminder and put it where they will be sure to see it.
Pick a time during the day when you usually care for your bird.
Think about what you do around that time and where you likely to be.put up a big sign that says "Feed the bird!" in that place.
Remember that you can always take to you parents about your concerns.They may have some good suggestions for you as well.
帮我翻一下、很急的。
bear_jenny
-如何照顾我的鸟?
-我常常忘记给我的鸟喂食。
-我怎样才能让我记得它?
-你想要记得照顾你的鸟这件事是很好的,因为你的鸟是靠你持续喂食来维持健康的。
一些人发现写下自己想要记住的事并将它放在自己肯定能够看见的地方是很有帮助的。
挑选一个你平常喂你的鸟的时间。
想一想你平时在那个时间都做些什么事,并在你愿意的地方放一个巨大的标志写着“喂鸟!”在那里。
记得你可以经常利用你的父母与你的联系。他们也会给你一些好的建议的。
三国谁主沉浮
如何照顾我的鸟?
我总是忘记喂养和照顾我的鸟。
我如何做才能让自己记得照顾它呢?
-你想要记得更好地照顾你的鸟这是很好的,因为你的鸟取决于你保持 喂养它和使它健康。
有些人觉得写在纸上来提醒自己是非常有帮助的,然后把纸条放在他们确定能够看得到的地方。
选择某一天而那天你能够经常关心你的鸟。
想一想当时你所做的事,在那个地方你可以张贴起一个大的标志,说“喂鸟养!”
记住,你总能对你的父母提出你的对鸟的关心的问题,他们可能会有一些好的建议给你。

翻译得不是很好,但希望对你能有帮助