求高手翻译英文

ChoosetheBestMajorforYourselfThechoiceofhowtospendtherestofyourlifeinpost-secondarysc... Choose the Best Major for Yourself
The choice of how to spend the rest of your life in post-secondary school may be quite challenging. How can you know if the major you pick out will lead you down the correct career road for you? The following are some things to think about as you confront making a choice of college major.
1. Pick a major you find interesting. For some people, selecting a college major could be as easy as picking a field that has long been an interest of yours. The major you choose should be one that will maintain your motivation during your college years.
2. Select a general major. It isn't necessary for your college major to limit your choice of profession. The only disadvantage here is: the more open-ended the major, the more specific training you'd need after that for a job. At least, you will get a good general education that improves your chances of a good profession in later years.
3. Go by what you are familiar with. Going with what you're good at can be an easy way to choose your major in college. Being successful in college depends on how you work and your skills, so give yourself a helping hand by picking out a major that you already have an idea that you will be good at.
4. Just get started. You might need to try out a career for a while before you decide on your college major. Think about volunteering or obtaining an internship in an interesting field. If you enjoy that, you can possibly pick your college major in that field.
猪样小白兔
楼主 绝对不是翻译软件翻译的哦!

为自己选择最好的专业

如何选择在高中毕业后怎样度过你的人生可能是非常具有挑战性的。你可能对于专业的选择是否将指引你到正确的职业生涯感到迷惑。当你准备好要勇敢做出选择的时候,接下来的事情将需要你多多考虑。
第一, 选择一个你能得到乐趣的专业。
一些对一个领域有长久兴趣的人选择大学专业是很简单的事情。你选择的专业必须必须让你在大学学习期间保持学习的动力。
第二, 选择一个选择面宽泛的专业。你的大学专业其实不是很需要让你在选择职业的领域具有局限性。 唯一的缺点是:越开放的职业领域,则需要在工作后更多的专业训练。但至少,你能得到一个很好的广泛的职业知识和技能支持和推动你在今后转换到更专业的领域。
第三, 去做你更熟悉的事情。 去做你擅长的事情让你更容易选择你的专业方向。要在大学期间得到成功,取决于你的努力和你的专长。 所以选择一个你已经有了一定了解的专业能够帮你一把, 所以你会做得更好的。
第四, 放手去做付诸行动。在你决定好你的大学专业前你可能需要尽可能的在一个领域多番的努力和尝试。考虑在你感兴趣的范畴里找一些志愿者的义务工作或者得到一些实习的机会。 如果你很享受其中,你可以尝试在大学学习这些领域的专业。
xiaoshendati
选择最好的主要为自己
选择如何度过你的余生中可能非常富有挑战性的专上中学。你怎么能知道如果主要你挑选会把你正确的职业道路为您服务的吗?以下是一些东西想想当你面对选择的专业。
1。选一个你感兴趣的专业。对于有些人来说,选择一个学院主要可以简单地是挑选一个领域,长期以来一直是你的兴趣之一。你所选择的专业,应该要保持你的动机在你的大学。
2。选择一个一般的大。这是没有必要为你的大学专业限制你所选择的专业。唯一的缺点是:更多的开放性、更具体的专业训练后,你需要一份工作。至少,你会得到一个好的机会,可以提高你的通识教育的一个好职业。
3。去你所熟悉。与你擅长什么可以轻松的方式来选择你的本科专业。在大学里是否成功取决于你的工作,你的技能,所以给自己一个伸出援助之手,通过挑选专业,你已经有了一个想法,你将会很好。
4。刚刚起步。你可能需要尝试生涯了一会,然后你决定在你的大学学历。想想自愿或取得实习的一个有趣的领域。如果你喜欢,你可以接你的大学主修的可能。
rope79
自己翻译的,我中文也不大好,希望能明白。

为自己选择最好的专业
如何度过自己的大专生涯可能是相当有挑战性的。如何才能知道你选择的专业会带领你正确的职业道路?下面是你面对选择大学专业的几个考虑点.
1, 选择你感兴趣的专业。对一些人来说,选择大学专业时在自己的兴趣领域里选就容易。你选择的专业会是维持你大学生涯的动力。
2, 选择一般的专业。不要用你的大学专业来限制你的职业。唯一的优点是:专业的范围越广泛,你为以后工作所需的培训就越要精确。至少,你要有好的教育来提高你以后有好的职业的机会。
3, 选你熟悉的。选择你特长的比较容易。大学的成功取决于你如何处理和你的技能,所以帮帮你自己选择你已经有概念你能胜任的。
4, 立刻行动。你可能需要在选择专业前尝试工作一段时间。考虑一下义工或是到感兴趣的公司实习。如果你喜欢那工作,你可能会在那个领域里选择你的专业。