以下句子请用英文帮忙翻译下

首先感谢回答者。。1。你呢?2。让我们一起跳舞吧3.欢迎参加我们的表演4。请把玩具放到桌子上5。你想要什么?我有米饭我想要筷子6。我能看到孩子们在跳舞7。安静,谁能马上打... 首先感谢回答者。。
1。你呢?
2。让我们一起跳舞吧
3.欢迎参加我们的表演
4。请把玩具放到桌子上
5。你想要什么? 我有米饭 我想要筷子
6。我能看到孩子们在跳舞
7。安静,谁能马上打电话给警察?
miquel2005
What about you?

Let's dance together.

Welcome to our performance.

Please put the toy on the table.

What do you want? I have rice. I want the chopsticks.

I can see children dancing.

Be quiet, who can call the police right now?