求~英语达人~帮忙【翻译】这篇短文 ~吧~谢谢了

DoraemonistheroboticcatsentbackintimebySewashitoaidNobita.Hepossessesafourth-dimensio... Doraemon is the robotic cat sent back in time by Sewashi to aid Nobita. He possesses a fourth-dimensional pocket from which he can acquire various kinds of futuristic tools, gadgets, and playthings from a future department store.
Doraemon's physical appearance changed as the manga progressed. At first, he was predominantly blue, with a blue tail, a white stomach, and flesh-coloured hands and feet. He also stooped, and had a body much larger than his head. In later issues, he sported a smaller body, white hands and feet, and a red tail--the appearance most identify him with today.
In "The Doraemons" story arc, it is revealed that Doraemon's original paint color was yellow. After getting his ears gnawed off by a robot mouse, he slipped into depression on top of a tower, where he drank a potion labeled "sadness". As he wept, the yellow color washed off and his voice changed due to the potion.
I hoped now oneself can have a Doraemon, can use the space and time shuttle machine to return, looks at the daddy young appearance
forinas
哆啦A梦是大雄的孙子叶世修为了帮助大雄,通过时光倒流送给大雄的一只机器猫。他拥有一个四维口袋,能够帮他从未来的百货公司里获得各种各样的工具,小玩意和玩具。
哆啦A梦的外形随着漫画的进展而变化着。最初,他的身体主要是蓝色的,有着蓝色的尾巴,白色肚子和肉色的手脚,他一弯腰,还会露出一个比他头还要大的身体。但在后来的情节中,他的身体变小了,手脚也成了白色,并有一个红色的尾巴,他的这种外形一直保持到今天。
在《哆啦A梦》故事系列里,哆啦A梦最初是黄色的,在他的耳朵被一只机器老鼠咬掉之后,他在一座塔顶陷入到深深的抑郁当中,并在那里喝了一瓶标有“悲伤”字样的药水后,痛哭不止。他身上的黄色被泪水洗去,声音也因为药水而改变。
我希望自己现在就能拥有一个哆啦A梦,用时间机器穿梭到过去,看看爸爸年轻时的样子!
上面的请别用谷歌了~真的惨不忍睹~~
早在时间发送的 Sewashi,以帮助大雄的机器人猫风行一时。 他拥有第四个尺寸的口袋里,他可以从中获取未来主义的工具、 小工具和未来的百货商场从玩具的各类。
风行一时的物理外观更改为该漫画取得进展。 在第一次,他主要是蓝色,蓝尾、 一个白色的胃和肉色的手和脚。 他还弯下腰,并有一个比他的头大得多的机构。 在以后的问题他留一个较小的机构、 白手和脚和红尾--外观最查明他的今天。
弧的故事"的 Doraemons",透露风行一时的原始漆颜色是黄色。 得到他的耳朵的机器人鼠标啃掉后, 他陷入了抑郁症,他喝了标有"的悲伤的药水的一座塔的基础上。 他哭黄颜色冲洗掉,他的声音由于更改了药水。
我希望自己可以有一个风行一时,可以使用的空间和时间穿梭机返回,现在看着爸爸年轻外观
梓树50
叮当猫是机器人发出Sewashi时光倒流,以帮助大雄。他拥有从未来百货商店是第四维的口袋里,令他可以掌握未来的工具,各种小工具,和玩具。
多啦A梦的外貌改变为漫画的进展。起初,他主要是蓝色的,蓝色的尾巴,白色的肚子,和肉色的手和脚。他还弯下腰,并进行了身体比他的头大。在以后的问题,他留着一个较小的机构,雪白的手和脚,和一个红色的尾巴 - 外观最认同今天他。
在“Doraemons”的故事弧,它是发现,叮当的原漆的颜色是黄色。在获得了一个机器人老鼠咬了他的耳朵里,他陷入抑郁的一个塔上,他在那里喝标有“悲伤”的药水顶部。当他哭了,黄颜色洗掉,他的声音变因药水。
现在我希望自己能有一个机器猫,可以使用的空间和时间穿梭机回国,在爸爸年轻的外貌。