请帮助翻译一句话,谢谢!

请问近期有订单吗?我们正在陆续给您备货,谢谢!... 请问近期有订单吗?我们正在陆续给您备货,谢谢! 展开
复古休闲自行车
Have you got any orders for us recently ?
and we have been preparing for your coming orders.
thank you

or ///

Hi, Sir.

How are youu?

Sorry to ask but do you have any orders lately?
We have been a preparing for your coming orders

thanks

个人水平。实力有限
不过想问你一下。
一般外贸不是客人打了定金或是签信用证才生产的。
客人订单都没给你们, 你们备什么货 ? 还说跟客人备货?

是自己做库存 还是真的为客人备货?

如果 真的有到为客人备货的 观念 或是关系了。

你还不如直接给客人讲, 我们已经帮 提前做好少产品 或是 原材料准备好了多少。希望您的下一次,下一批订单 很快很顺利的完成。

LZ 拿捏一下 吧
FOR MORE QEUSTIONS PLEASE LET ME KNOW

们, 你们备什么
1王春华1
请问近期有订单吗?我们正在陆续给您备货,谢谢!
百度网友7b94ad1
Do you have any orders recently?We are preparing for your goods in succession.
新柯冷
Do you have any orders currently? We will prepair goods for you continuously.