求一道英语数学题的翻译!

Thereisaninverserelationshipbetweenthesquirrel(s)andthefox(f)populationinacertainwood... There is an inverse relationship between the squirrel (s) and the fox (f) population in a certain wooded area. The points (s,f) represens the number of squirrels and foxes. If the point (200,100) correctly represents these two populations at a certain time of the year, which of the following points could also properly represent these populations? 展开
百度网友e3b31712d
在一片相当大的森林中,松鼠与狐狸的数量呈反比。点(s,f)分别代表松树数量和狐狸数量。 如果点(200,100)正好能显示一年中这2个物种数量,那么以下哪个点能合适地表达这些数量? 翻译出来就是这意思 lz你少打了点东西吧
dxydeng12
在一个树林里的松树和狐狸的数量成反比关系。点(s,f)代表松鼠和狐狸的数量。如果点(200,100)正确的代表了两个种族在某一时间的数量,那么一下哪个点也正确的表示了某一时间两个种群的数量
义亭仵娅静
在jim's
意大利餐厅,有一种早点特餐,包括了一道主菜和两个不同的附餐。可选择的主菜有4种,附餐也有4种,那么一共有多少种不同的早餐特餐搭配呢?