一篇英语小作文、急急急、在线等、好的加分!!!

快快快、、、在线等、、、如果看不清就跟我说、我把字打出来、、、好的加分。。。问题的文字:假如你叫Mary,你在教室里拾到一本笔记本,你问了Kate,但不是她的。最后你在K... 快快快、、、在线等、、、
如果看不清就跟我说、我把字打出来、、、好的加分。。。
问题的文字:假如你叫Mary,你在教室里拾到一本笔记本,你问了Kate,但不是她的。最后你在Kate的帮助下找到了它的主人Tom,Tom向你表示感谢。请写下你们之间的对话。字数40
快快快啊,,急急急。在线等、好的加分。。
奇妙的耳朵
—Hi,Tom,is it your notebook、?
—Oh,it isn’t ,but I think it maybe belongs to Kate.
—Can you do me the favor to found Kate?
—It’s my pleasure
—Hi,Kate,here is a notebook,is it your’s
—yes,I am searching it ,thank you very much!
—you are welcome
xiaodaihm
Mary—Hi,Kate,is this your notebook?
Kate—no,it's not mine.I think it may be Tom's.
Mary—Let's go and find him.
Kate—Ok,let's go.
Mary—Hey Tom,here is a notebook,is it your's?
Tom —Oh yes,I'm looking for it everywhere,thank you very much!
Mary—You are welcome.
超大咸蛋
我爪机党,表示:完全看不到