英语中怎样把句子改成同义句

月下的飘云
你这也没有例句啊!!!一般说来,是将原句的动词或短语用近义的单词或词组替换,达到句意不变;另外,不会改变时态的,有时候会改变语态。
手机用户73898
为你解答。
1、This coat is cheaper than the other two.
This coat is (the cheapest of) the (three).
这件外套是三件中最便宜的。

2、How do you like the 2013 spring Festival Gala?
(What) do you (think of) the 2013 Spring Festival Gala?
你觉得2013年春晚如何?

3、This clothing store is my favorite.
l (like) this clothing store (best).
我最喜欢这家服装店。

4、Which supermarket is near your home?
Which supermarket is (close to) your home?
哪个超市离你家近?
这样可以么?