DOTA英文介绍

dota英文简介请说明DOTA是5V5团队游戏顺便介绍一下简单的规则,需要良好合作,已经风靡全球,深入各个阶层等等,最好不要有语法错误,谢谢各位大侠,200字左右就好最好... dota英文简介 请说明DOTA是5V5团队游戏顺便介绍一下简单的规则,需要良好合作,已经风靡全球,深入各个阶层等等,最好不要有语法错误,谢谢各位大侠,200字左右就好

最好有中文翻译,谢了
室佁梦4
The full name of DOTA is Defense of the Ancient.It is just a map which is based on the game named Warcraft 3.However,it has become one of the most famous game in the whole world.From Asia to Europe and America,there are lots of teams and players who are devoted to play it well.This game allows 10 people play at same time.It separates 10 people to two opposite groups which are sentinel and scourge。Players in each group should denfend their own main architecture and defeat the other one.Meanwhile,it supply 101 heros for players to choose.Each hero has his own skills and characteristics.Therefore,players should use different hero as a team,even like one person.As you see,it is the game which contains skill,fortunate,teamwork and awareness.So this is why people in each level are fond of it.
中文翻译:DOTA的全称是远古保卫者。它只是一款基于魔兽世界3的地图,但是,它已经成为了遍布全球的最著名的游戏之一。从亚洲到欧洲和美洲,都有许多的队伍和玩家致力于将其玩好。这个游戏允许10个人同时进行,它将这10个人分成对立的两个阵营,近卫和天灾。每个阵营中的玩家需要保护属于他们自己的主要建筑物,并且击败对方的。同时,它也提供了101个英雄供选择。每个英雄都有属于他们自己的技能和特色。因此,玩家们需要使用不同的英雄作为一只队伍,甚至是一个人。正如你所见,这是一款包含了技巧,运气,团队合作还有意识的游戏,所以这也是为什么每个阶层的人都喜欢这个游戏的原因。
完全原创,语法可以保证。希望楼主能多加点分,大早上的在手机上看到这个帖子就下床了,精神可贵吧?哈哈哈哈。希望有用啊
百度网友4ef4e0d77
a game
长腿乐果果
defense of the ancient
duanfeixue
dota
苍梧夜魅
楼主可以参考IF的官方网站