英文个人介绍

初一新生,不要什么难的单词,在小学能力范围的,长度适中,老师让我们做一张自我介绍的手抄报,晕死,要英语的,在线等!好的加分,后面加上中文翻译啊!!!... 初一新生,不要什么难的单词,在小学能力范围的,长度适中,老师让我们做一张自我介绍的手抄报,晕死,要英语的,在线等!好的加分,后面加上中文翻译啊!!! 展开
俾我hea下
1、介绍一下自己的爱好,习惯。(用一般现在时态)
Introduce myself
I'm Ann.I'm twelve years old.I'm in Chenxin School. I'm in Class One,Grade Six. I like reading. I like watching TV. I like surfing the Internet. I'm good at English. I'm good at playing basketball. My favorite animal is cheetahs. My favourite colour is blue. I go to school from Monday to Friday. I usually get up at 6:30.I go to bed at 9:00.
介绍自己
我是Ann.我十二岁。我在诚信学校学习。我在六年级一班。我喜欢读书。我喜欢看电视。我喜欢上网。我擅长英语。我擅长打篮球。我最喜欢的动物是猎豹。我最喜欢的颜色是蓝色。我从星期一开始上学到星期五。我通常在6:30起床。我在9:00睡觉。

2、介绍自己的家人情况。(用一般现在时态)
My family
There are three people in my family. They are my father, mother and me. My father is a driver. He is 36 years old. He is friendly. My mother is a doctor. She is 36 years old,too. She is very kind. She is very helpful. I am a student. I'm twelve. I'm in Class 1, Grade 6. I study hard every day. I love my family.
我的家人
在我的家庭中有三个人。他们是我爸爸、妈妈和我。我爸爸是一名司机。他是36岁。他很友好。我的母亲是一名医生。她也是36岁。她很善良。她很乐于助人。我是一名学生。我十二岁了。我在六年级(1)班。我每天学习很努力。我爱我的家庭。

参考资料: 老师给我们发过一张纸上那个写的

oakqueen
Hi, everyone. My name is XXX. I am from XX city. Nice to meet you! I am a freshman in this school like you all. It's so exciting to start new semester.We gonna have great teachers and I can learn a lot. By the way, I like sports and music. If someone has same hobbies as mine, we could be really good friends. Finally, I hope we will have a good time in this school.

大家好,我叫小明,我来自香港。见到大家很高兴。和大家一样,我也是这个学校的新生。令人兴奋的新学期开始了,我们有优秀的老师,我们可以学到很多东西。另外,我喜欢运动和音乐。如果谁有和我一样的兴趣,我们定能成为很好的朋友。最后,我希望我们能在学校快乐度过。

注:你要是嫌短的话,可以加入你想说的信息,比如介绍你的家乡,介绍你的兄弟姐妹,介绍你的小学。