— ______ you sing the English song?— Yes, I can. B

—______yousingtheEnglishsong?—Yes,Ican.Butonlyalittle.A.CanB.MayC.MustD.Need... — ______ you sing the English song?— Yes, I can. But only a little. A.Can B.May C.Must D.Need 展开
一南一的罗4185
A

试题分析:Can能;May可以,可能;Must必须,一定;Need需要。根据下文,是的,我能。但是只会一点。可知上文问的是,你能唱这首英语歌曲吗?结合语境可知选A。