亲们,求一篇英语作文,急急急,谢谢。收到就给分。My dreaam house (我的梦想之家).

有200字就可以了。内容:你梦想中的家是什么样的。写得详细一些,谢谢!见了就+分!我梦想中的家,是温暖的,爸爸妈妈爱我,我也爱爸爸妈妈,他们关心我的成长,我也爱爸爸妈妈。... 有200字就可以了。内容:你梦想中的家是什么样的。写得详细一些,谢谢!见了就+分!
我梦想中的家,是温暖的,爸爸妈妈爱我,我也爱爸爸妈妈,他们关心我的成长,我也爱爸爸妈妈。我的家又是和谐的,大家互相平等,爸爸妈妈能尊重我的意见。我们的家也是幸福美满的,全家人每天都幸福生活!
羽过so添情
My family

I have a happy family. There are three people in my family. I am the only child. Both of my parents are doctors. They are patient and work hard. I am a middle school student. I like playing chess. I am good at English and maths. I like listening to music but I prefer reading books. My parents like watching sports. They love me very much.

我有一个幸福的家庭. 我家有三口人,我是家中唯一的孩子(独生子) 我父母都是医生,他们很有耐性,工作很认真. 我是中学生,我喜欢国际象棋,我英语和数学学得好,我喜欢听音乐但我更喜欢读书. 我父母喜欢看体育. 他们很爱我.