英语作文 假如你是李华,最近收到你的澳大利亚笔友杰克的电子邮件,讯问你的基本情况和你的高中生活。

英语作文假如你是李华,最近收到你的澳大利亚笔友杰克的电子邮件,讯问你的基本情况和你的高中生活。请根据以下提示写一篇100字左右的作文。1.学校里教学班有48个,教师有22... 英语作文
假如你是李华,最近收到你的澳大利亚笔友杰克的电子邮件,讯问你的基本情况和你的高中生活。请根据以下提示写一篇100字左右的作文。
1.学校里教学班有48个,教师有220人,学生有3000人,校园干净美丽
2.老师教学认真对学生有耐心
3.所学的主要课程有语文英语数学等。
4 .最喜欢的科目是数学和电脑,英语学习有困难。
5.课余生活听流行音乐和同学打篮球
影雪蓝依
Dear Jack,
You said you wanted to know something about my life in my high school in your last letter, so I am going to tell you about that now.
At first, there are 48 classes, 220 teachers and 3000 students in our school, which is extremely clean and beautiful. What's more, our teachers are not only careful but also patient to us.Therefore, we are all admire and polite to them. In addition, the main courses that we learn are maths, Chinese and English and for forith. However, what I do well in and favourite classes are maths and computer, and it's pity for me that English is a little difficult. Besides, I either listen to the popular music or play basketball with my classmates in my most spare time.
I enjoy my life so much, how about you?

自己写的,质量保证!希望采纳哦!
PS: 我比较擅长写作文哈哈哈
追答
自己写的,希望采纳哦
百度网友da77d34
自己写成绩才能提高
追问
😒😒
呃呃,不会写T_T